TV-aksjonen 23. oktober

Det er høst, og et sikkert tegn er at næringsliv og befolkningen engasjeres til TV-aksjonen. I år er formålet Leger Uten Grensers arbeid for å gi livreddende helsehjelp og medisiner til mennesker som trenger det mest. Med årets TV-aksjon skal vi bidra til å forebygge epidemier og behandle kjente og ukjente sykdommer i fire land: Bangladesh, Den sentralafrikanske republikk, Den demokratiske republikken Kongo og Sierra Leone. Vi skal gi vaksiner, tilgang på livreddende medisiner og legebehandling. I samarbeid med forskningsorganisasjonen DNDi skal deler av TV-aksjonsmidlene også brukes til å utvikle medisiner mot glemte, dødelige sykdommer.

TV-aksjonen går av stabelen 23. oktober.

Det lokale arbeidet er i full sving, og leder av TV-aksjonen i Tønsberg ordfører Anne Rygh Pedersen oppfordrer næringslivet til å bidra også i år. Gjennom TV-aksjonen har vi år etter år vist at vi har et raust og mangfoldig næringsliv her hos oss i Tønsberg.  

Slik kan man bidra: 

Næringslivets kontaktperson for TV-aksjonen i Tønsberg kommune er Ketil Teigen, 46 91 31 70, ketil.teigen@tonsberg.kommune.no.

TV-aksjonen Leger Uten Grenser skal gi medisinsk behandling til dem som trenger det mest. Sammen redder vi liv!

Les mer om årets TV-aksjon her:  https://blimed.no/