RÅ omstilling!

Vi har lansert ny nettbutikk og opplever at våre kunder har blitt mer digitale. Dette gir oss nye muligheter og ikke minst mer tid til å være på kjøkkenet og gjøre det vi elsker. Nemlig å lage godt mat fra bunnen av og yte god service!

Magnus Nilsen er daglig leder i Rå Catering og Event, et lite catering og event selskap som bare elsker god mat. Vi gjør alt fra små til store selskaper. Enten om det er ett lite hyggelig selskap med noen få gjester, en minnestund, fast lunsj til bedrifter, jubileer, bryllup eller store bedrifts arrangement med mange hundre gjester. Vi lager mat selv, alt fra bunnen av. Av gode råvarer og dyktige kokker.
Vi har også kanskje Norges RÅ’este event kjøkken på hjul. Noe som gjør at vi kan servere digg mat til mange gjester over alt!
Rå catering er i dag 3 faste kokker, i tillegg har vi mange dyktige kokker og servitører som jobber på event basis.

Et tilbakeblikk på koronaåret
Det siste året har vært tøft. Vi lever av å samle mange mennesker på samme sted samtidig. Så klart har det vært annerledes.
Heldigvis har vi greid å utvikle oss kontinuerlig og omstilt drift fra store sammenkomster og fester til andre behov som dukket opp hos våre kunder. Vi har levert fast lunsj daglig til flere bedrifter som har hatt stengte kantiner. Drevet nyutvikling av porsjonspakning av mat og ikke minst laget ett nytt konsept som heter HELGEKASSA. Dette er et konsept med ulike fix ferdig 3-retters middag levert av oss. Denne ferdigstilles enkelt hjemme på eget kjøkken og våre gjeste kan kose seg litt ekstra når helgen kommer selv om vi lever med strenge restriksjoner og mange av restaurantene er stengt.

Vi har lansert ny nettbutikk og opplever at våre kunder har blitt mer digitale. Dette gir oss nye muligheter og ikke minst mer tid til å være på kjøkkenet og gjøre det vi elsker. Nemlig å lage godt mat fra bunnen av og yte god service!

I løpet av det siste året har vi opplevd ett stekt samhold med andre kollegaer i bransjen. Jeg er sikker på at når vi kommer ut på den andre siden, vil vi ha stor nytte av dette. Vi kommer til å samarbeidet tettere med flere samarbeidspartnere da spesielt i event bransjen.

Tilbakeslag eller omstilling
Vi har hatt ett enormt tap i omsetting, men totalt sett har vi levert mange porsjoner med mat til nye kunder. Vi har utvidet vår kundeportefølje betydelig, noe som vi ser positivt på med tanke på fremtiden. Når pandemien er over og vi kan endelig få lov til å være sammen igjen.

Det siste året har gitt tid til å utvikle nye konsepter, som feks Nyttårskasse, ny nettbutikk, våre populære Helgekasser og ikke minst en egen utleie avdeling med dekketøy og utstyr til små og store selskaper.

Fremtidshåp
Vi gleder oss sånn til tiden som kommer! Det å kunne samle mange gjester igjen, servere digg mat, jobbe lange dager og nyte stemningen av glade, fornøye gjester som smiler og koser seg…… Ja, det blir gøy det!

Tønsberg Næringsforening benyttet seg av Rå Catering og Event blant annet på 20års jubileet til Quo Vadis.