Oppusset og klar for en ny sommer!

For våre dyktige ansatte har det vært et år preget av usikkerhet, permitteringer og stadig nye regler og restriksjoner. Vi har blitt eksperter på smittervern. Måten de har løst det på er beundringsverdig og imponerende.

Torgeir Birkeland er hotelldirektør på Hotel Klubben som er et fullservicehotell med en lang og tradisjonsrik historie. På Klubben kan man nyte god mat i restauranten eller i vår freshe nye lobby, man kan gå på show på Klubben Scene og sove godt med utsikt over Tønsberg før man nyter en bedre frokost i flotte omgivelser. Er man på kurs hos oss har vi møterom i alle størrelser med våre nye flotte møterom med sjøutsikt i spissen.

På tomten Hotel Klubben ligger på har det vært drevet hotell siden 1877. Den gangen under navnet Victoria Hotel. I 1912 ble det gjennomført en stor ombygging, og det ble da og bygget et stort konsert- og festlokale, noe som idag er vår ballsall.

Ballsalen er forøvrig fredet og fremstår idag slik ballsalen var tenkt for nesten hundre år siden. På 50- tallet så man at Tønsberg manglet et hotell med show og kulturscene, og hotellet slik vi kjenner det i dag sto ferdig i 1967. Siden den gang har Hotel Klubben vært kjent for sine show, god mat og drikke og hyggelige betjening.

Spesielt år

Året som har gått har vært meget spesielt for Hotel Klubben, vi har som de fleste andre innen reiseliv virkelig fått merke Covid-19. Hotellet har vært stengt i perioder, vi hadde en fantastisk sommer hvor det virket som om alle ville til Tønsberg, hatt gode innbookinger for høsten og vinteren for så å oppleve at det aller meste igjen ble avbestilt. I den samme perioden har vi brukt anledningen til å totalforvandle restaurant, lobby, møterom og flere hotellrom. Vi gleder oss til ting normaliserer seg og vi kan få vise frem hvor fint det har blitt.

For våre dyktige ansatte har det vært et år preget av usikkerhet, permitteringer og stadig nye regler og restriksjoner. Vi har blitt eksperter på smittervern. Måten de har løst det på er beundringsverdig og imponerende og har virkelig gjort inntrykk på meg.

Fremtidshåp

Jeg gleder meg til vi får kontroll på smittesituasjonen og til at vi igjen kan få ønske våre gjester velkommen på kurs, middager, show, feiringer og overnattinger.

For oss er målet å fortest mulig komme tilbake til full drift – det er det vi lever av og for!