I dag lanseres Prospekt Tønsberg

Bli kjent med vår nye portal som viser frem ledig næringsareal, utviklingsmuligheter og næringslivet i kommunen
prospekttonsberg.no har vi samlet nyttig informasjon om næringslivet i Tønsberg. Målet med siden er å synliggjøre næringsattraktiviteten, og være et oppslagsverk for dere som driver næringsvirksomhet her. I tillegg skal portalen brukes for å selge Tønsberg ut til nye spennende aktører og virksomheter.
Tønsberg er en av Norges mest attraktive steder. Her er det kort vei fra urbant byliv til idyllisk skjærgård, og enkel tilgang til verden rundt. Det har vært, og er ventet en sterk befolkningsvekst i Tønsberg.  Næringsetablering og utvikling for bedrifter som allerede er her, er viktig i årene fremover for å styrke attraktiviteten.
Det er Tønsberg kommune, Tønsberglivet, Tønsberg Næringsforening og Gründerhuset HI5 som står bak portalen.

Oversikt over ledige areal 
Tønsberg har mange muligheter for næringsarealer, enten man er på jakt etter urbane kontorløsninger, nye bygg eller områder for lagerplass. Det finnes også svært spennende områder under utvikling.
Dette er systematisert og synliggjøres på en egen del på nettsiden. Målet er å gi en enkel og fin oversikt over de valgmulighetene vi har i Tønsberg.

Vi håper du tar deg tid til å bli kjent med innholdet i portalen og ikke minst også vise den til noen du tror vil ha interesse av å bli bedre kjent med Tønsberg!