Hektiske tider med «klikk og hent» på Revetal!

Det har skjedd mye for oss som er innenfor varehandel, og spesielt så er det "klikk og hent" som har utviklet seg i rekordfart. Vi er jo heldige som tilbyr varer som kundene har etterspurt i stor grad, sport og fritid er blitt en viktig del av nordmenns liv i denne tiden vi har vært igjennom.

Marthe Holt som er daglig leder på Sport 1 Revetal som er en full sortiments sportsbutikk for alle. Vi har også en spesiell satsning inn mot bedrifter, skoler og klubber – innen håndball, fotball, ski og sykkel. Dette presenteres i en stor klubb avdeling, hvor vi har «klubb» varer for våre samarbeidspartnere lagerført i store kvantum. Butikken har ansatt flere klubbselgere som jobber spesielt inn mot dette markedet, i forhold til profil- og sports tøy. Vi har godt verksted m kompetanse for ski og sykkel, og eget trykkeri for drakter, trenings- og profil tøy. Samlet er vi 30 ansatte som jobber for at Sport 1 Revetal skal bli en et naturlig valg for vårt nedslagsfelt, lokalt miljø, turister, bedrifter og klubber over hele Østlandet.

Revetal er et av Norges mest hurtig voksende tettsted og har hatt en god næringsutvikling de 10 siste årene. Sport 1 Revetal er lokalisert rett ved siden av Re-Torvet.

Et tilbakeblikk på koronaåret
Det har skjedd mye for oss som er innenfor varehandel, og spesielt så er det «klikk og hent» som har utviklet seg i rekordfart. Vi er jo heldige som tilbyr varer som kundene har etterspurt i stor grad, sport og fritid er blitt en viktig del av nordmenns liv i denne tiden vi har vært igjennom. Vi har økt omsetningen og har ansatt 2 nye årsverk i løpet av 2020.

Vi har tilpasset oss smittevernhensyn og tilbyr kundene antibac og anmodet alle til å holde avstand. Våre ansatte har vært og er flinke til å ivareta smittevern, og jeg er imponert over hvilken evne de har til å stå på hele tiden. For det er nye tider for oss selv om vi har mye å gjøre, og det vi savner mest er nok å få gitt kundene våre det vi er best på: nemlig det lille ekstra!

Tilbakeslag, normal drift eller omstilling
Jeg kan jo ikke skjule at det har seg slik at vi har økt omsetning, det er vi glade for når vi opplever alle de som har det tøft rundt oss. Vi skulle jo ønske at våre kunder også kunne tatt seg en ferie til utlandet, eller i hvert fall en tur til England for å oppleve fotball. Live!

Vi har forstått at våre kunder setter pris på oss og våre tips og råd, vi har 100% fokus på å tilpasse oss hva som er best for kunden og til den beste opplevelsen i butikken når den er åpen og ikke minst nå i stor grad på nett.

Fremtidshåp
Vi gleder oss til vi skal starte på jobben med å utvide butikken med ytterligere 500kvm på samme plan i 1. etg. Ny og større butikk åpnes i løpet av 2021.

Marthe Holt – daglig leder på Sport 1 Revetal

Anders – Gustav Holt er gründeren bak mye av det som skjer på Revetal. Anders-Gustav
har i løpet av det siste året tatt over driften av Restauranten, som under normale
omstendigheter tilbyr  både mat og gode idrettsopplevelser, i tillegg til Quiz kvelder og konserter.

Her er alle som jobber med klikk og hent og sykkel verksted på Sport 1 Revetal før påsken.