God sommer!

Det er stor aktivitet i prosjekter som er relatert til næringslivet i vår region, og ved siden av våre morgen/frokostmøter, er det mange arenaer som TNF er synlige på – som representant for dere; våre medlemmer.

At vekst og utvikling i vår region engasjerer er det liten tvil om, og selvfølgelig så er dette noe som også Tønsberg Næringsforening og våre medlemmer i stor grad er opptatt av. Vi har skrevet et leserinnlegg som publisere i løpet av kort tid på tb.no Vi ønsker å få frem mer fakta, og hva utvikling har å si for vår videre vekst som region. Og ikke minst poengterer at det finnes ingen plan for å ødelegge Tønsberg, men å gjøre den attraktiv og bærekraftig.

Vi har jevnlige møter i Næringsforum – og her kan du lese referater fra møtene. Næringsforum er et viktig organ som samler næringslivet, politikerne og kommuneadministrasjonen til dialog. Vi ser nå på hvordan næringslivet kan komme tidligere inn i saker, da vi opplever å være sent ute når det kommer til høringer og annet som har stor betydning for vekst og utvikling.

Vi gleder oss over at Skjærgårdsmat har vokst frem og vi oppfordrer deg til å holde av fredag 30. august, da vil Skjærgårdsmatkonferansen arrangeres. Vår region er en viktig produsent av mat og kan ses på som «Norges matfat».

ONS 2020:
Vi  jobber for å lage en felles stand på ONS 2020 for bedrifter i Vestfold og Telemark.  Dette er egnet for både mindre og større virksomheter/bedrifter. Den vesentlige finansielle støtten fra fylkeskommunen vil gjøre det mulig å tilby gunstig deltakeravgift for bedrifter og virksomheter.  Arrangementet vil bli gjennomført i samarbeid mellom klyngene, næringsforeningene og fylkeskommunen, med fylkeskommunen som ansvarlig arrangør. Ta kontakt med TNF hvis dette er av interesse for din bedrift.

Vi takker Quality Hotel Tønsberg, Revetal bibliotek, 4Human, Forvaltningshuset og Engø Gård for at dere har stilt opp som vertskap – og ikke minst gjennom dette bidratt til ny kunnskap for våre medlemmer.
Vi gleder oss over det fine samarbeidet vi har fått med Gründerhuset Hi5, det er spennende å få innblikk i hvilke bedrifter som vokser frem der – flere av disse har dere møtt og vil flere vil dere møter på arenaene til TNF til høsten.

Vi gratulerer Terje Bang som er fabrikksjef på Findus, med seier i Fantasy Premier League. Du imponerte stort i år, og på våre facebooksider kan du lese mer om Terjes strategi, og mye annet av det som vi er opptatt av.