Fullt hus og topp stemning på Quo Vadis!

Den 25. utgaven av Quo Vadis ble arrangert på Hotel Klubben 31. oktober.

Det var full sal og til tider en stemning som løftet taket eller hvor vi kunne høre en knappenål falle.
Vi hadde besøk av en svenske/amerikaner, 4 nasjonale og en lokal foredragsholder. De preget alle dagen på hver sin måte med innspill som viste oss hvilke valgmuligheter vi mennesker har i 2019.

Manuel Knight – årets taler i Sverige, organisasjonskonsulent og inspirator  
Vi velger ut i fra kultur og verdier. Manuel ble kåret til årets foredragsholder i Sverige, og har flere TED-talks. Vi er stolte av å få han til Tønsberg. Hans foredrag holdes på engelsk og svensk.

Terje A. Fjeldvær – leder avdelingen for DNB IT Financial Cyber Crime
Cyberkriminalitet – hva får folk til å velge å lure andre?

Vegard Kjuus – adm. dir. i Meny
Hvordan lykkes i et marked hvor konkurransen øker og butikkene blir likere og likere? Hvilke valg gjør fremtidens kunde?

Kristian Lundkvist – gründer, investor
Det meste av det Kristian tar i blir til gull – og han deler sine erfaringer med oss. Tør han mer, er han smartere enn oss som sitter med lua i hånda? Hva påvirker Kristians valg?

Karina Hollekim – basehopper og mentaltrener
Karina gjorde et valg – hun skulle opp og gå etter et fatalt fall hvor hun brakk stort sett hvert bein i kroppen etter et basehopp. I dag er hun 100 % restituert – og er en av Norges mest brukte foredragsholder.

Konferansier var Bård Brænde – han tok oss også på sin engasjerte måte gjennom en oppsummering av dagen.

Når man feirer 25 år så var det selvfølgelig også en jubileumsmiddag – denne hadde Rå Catering designet og laget med hjelp fra Hotel Klubben. Vi fikk sang fra Nøtterøy ungdomskantori og noen velvalgte ord fra tidligere ordfører Petter Berg og ny ordfører Anne Rygh Pedersen.