Bli med å få Jahn Teigens eiendeler hjem - vi utfordrer til å bli med på denne folkeauksjonen!

Flere initiativtagere ønsker nå hjelp til å sikre Jahn Teigens samling hjem til Tønsberg, stedet han kom fra, stedet han elsket, stedet han hørte til.

For et år siden samlet vi oss på Torvet rundt en hyllest til mannen vi alle elsket, nå håper vi at vi kan samle oss om denne folkeauksjonen slik at vi i fremtiden blir byen alle oppsøker for å se livet til Jahn Teigen og forbinder med den folkekjære artisten.

Dette er en invitasjon til næringslivet og folket, hvor målet er å samle inn 3 millioner kroner, noe som gir oss muligheten til å kjøpe store deler av utstillingen som nå ligger ute og er kuratert av hans datter, Sara Skorgan Teigen.

Vi har ikke sikret noe finansiering utover det som ligger i startskudd til enhver tid, så skal vi få til dette trenger vi alles hjelp. Alle bidrag små og store kommer godt med, så vil du være med på å få et nytt attraksjonsmoment i Tønsberg, klikk deg inn her og gi et lite eller stort frivillig bidrag!

Her kan du bidra: http://fnd.uz/teigen
Link til sak i Tønsbergs Blad: https://www.tb.no/na-skal-det-bli-teigen-museum-i-tonsberg-pappa-ville-elsket-dette-sier-sara-skorgan-teigen/s/5-76-1500933

Vi planlegger også en eksklusiv konsert og dersom du bidrar med min. kr. 1000,- får du 2 gratisbilletter til et Teigen arrangement i Foynhagen når Korona-situasjonen gjør det mulig å gjennomføre dette. Dette kan du «kjøpe» eksklusivt her:  http://fnd.uz/teigen

Er du en av de som virkelig kan bidra stort til dette, ta gjerne kontakt med oss, da vil vi høre fra deg!
Vi er i dialog om nasjonal presse og håper at de av dere som bidrar, også samtykker til å stille med en kommentar om vi trenger det.